NPVI organiseert eerste editie NPVI-Connect in 2024

10-04-2024

Op 6 juni vindt de eerste editie van NPVI-Connect plaats. Vakgenoten van alle industrieclusters komen deze dag samen om kennis te delen en elkaar te ontmoeten.

Branches

Keramische industrie
Levensmiddelenindustrie
Chemische industrie
Metallurgische industrie
Papier- en kartonindustrie
Glasindustrie
Afval- en recyclingsector
ICT-sector
Olie- en gasexploratiebedrijven
Kunststoffenindustrie

Industrieclusters

Cluster Chemelot
Cluster Noord-Nederland
Cluster Noordzeekanaalgebied
Cluster Rotterdam-Moerdijk
Cluster Zeeland/West-Brabant
Cluster 6
Cluster 7

Sterke industrieclusters en goede samenwerking zijn cruciaal voor een toekomst met een duurzame industrie. Dat betekent samenwerken, versnellen en complexe knelpunten sámen aanpakken. En de paarse krokodil in de kamer durven te benoemen in deze dynamische tijden.

Het Nationaal Programma Verduurzaming Industrie (NPVI) gaat graag deze uitdagingen aan. Dat gebeurt samen met de 5 geografische industrieclusters, cluster 6 en de clusterregisseurs. Maar ook brancheorganisaties tot netbeheerders, energieleveranciers, kennis- en onderzoeksinstellingen en (lokale) overheden zijn hiervoor belangrijk. Verbondenheid, vertrouwen en veerkracht zijn de sleutelwoorden.

Kom op 6 juni naar NPVI-Connect!

Op 6 juni organiseert het NPVI daarom het gratis evenement ‘NPVI-Connect!: Samenwerken aan sterke industrieclusters voor een duurzaam Nederland. Ontmoet vakgenoten, deel kennis en werk samen aan een gezamenlijke toekomst.

Inspirerende thema -en kennissessies

Bereid je voor op een boeiende dag met een gesprek met minister Adriaansens. Maar ook kun je luisteren naar interessante sprekers en diverse thema- en kennissessies. Onderwerpen zoals energie-infrastructuur, elektrificatie, energie- en proces efficiency en circulaire grondstoffen komen aan bod.

Het definitieve programma volgt later, maar je kunt je alvast aanmelden. Reserveer daarom snel je plek, want vol is vol.

Meld je aan voor NPVI-Connect!

Meer weten?

Over het NPVI

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen